Anna konyhája

Krémsajtos ropogós

 dsc03192.JPG

Hozzávalók:

  1. 30 dkg liszt,
  2. 15 dkg vaj,
  3. 10 dkg krémsajt,
  4. 1 tojássárgája+ a fehérje a lekenéshez,
  5. 1 tk só,
  6. magok a szóráshoz. szezám,- len-, kömény,-..stb

Elkészítése:

A lisztet a vajjal, a sóval, és a krémsajttal elmorzsolom, majd hozzáadom a tojássárgáját, és összegyúrom.

Enyhén lisztezett felületen vékonyra nyújtom, majd a félretett tojásfehérjével bekenem. Rászórom a magokat, majd derelyevágóval tetszőleges méretű rudakat vágok.

180 °C-os sütőben 20 perc alatt aranysárgára sütöm.

dsc03190.JPG

 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!