Elkészítése:
Egy 14×14 cm-es szögletes tálat sütőpapírral kibélelek.
Egy lábasba teszem a hozzávalókat a fehér csokoládé kivételével. Melegítem a cukor felolvadásáig, majd erősebb lángon addig kevergetem, amíg karamellizálódni nem kezd, és besűrűsödik. Ez kb 15 perc. A tűzről leveszem, és hozzákeverem a fehér csokoládét. Nagyon gyorsan kell dolgozni, mert rögtön kötni kezd. Azonnal a kibélelt formába öntöm és belesimítom.
Szobahőmérsékleten hagyom lehűlni, majd a hűtőbe teszem 1-2 órára.
Kivéve a hűtőből egy kemény vágó felületen 2 cm széles csíkokra vágom, majd 2 cm-es kockákra darabolom.
Nagyon krémesen, lágyan olvadó finomság !
Kommentek
Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be: