Anna konyhája

Pajosika leves – paradicsom leves

dsc08649.JPG

Hozzávalók:

  • 1 l paradicsomlé,
  • 2-3 ek étolaj,
  • 2 ek liszt,
  • só,
  • cukor vagy édesítőszer,
  • 1 tojás,
  • 4-5 ek liszt.

Elkészítése:

Világos rántást készítek . 2-3 ek olajjal elkeverek 2 ek lisztet és világosra pirítom. Felöntöm 1 l paradicsomlével, csipet sót teszek hozzá és felforralom.

Közben elkészítem a csipetkét. 1tojással  4-5 ek lisztet simára keverek, és a forrásban lévő levesbe szaggatom egy kiskanállal. Ízlés szerint édesítem a levest, pár percig forralom, majd leveszem a tűzről, lefedem, és hagyom dagadni a tésztát.

dsc08648.JPG

 

 

Címkék:

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!