Anna konyhája

Újhagymás karfiolpüré

 dsc04843_1.JPG

Hozzávalók:

  1. 1 fej karfiol,
  2. 2 közepes burgonya,
  3. só,
  4. 5 dkg vaj,
  5. 1/2 dl tej vagy tejszín,
  6. 1 csokor újhagyma,

Elkészítése:

A megtisztított újhagymát vékony karikákra szeletelem.

A burgonyát megtisztítom, felaprítom, a karfiolt rózsáira szedem, majd sós vízben megfőzöm. Leszűröm, majd krumplitörővel pépesítem. Rádobom a vajat, adok hozzá egy kis tejet, és gépi habverővel habosra keverem.

Az újhagymát hozzákeverem, és azonnal tálalom.

Címkék:

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!