Anna konyhája

Káposztás tészta – cvekedli

Hozzávalók: (4 főre )

  1. 25 dkg fodros nagykocka,
  2. 1 fej káposzta,
  3. 6-8  ek olaj,
  4. só,
  5. bors,

Elkészítése:

A káposztát késes aprítóban durvára aprítom. Lesózom és állni hagyom. A felesleges levet kifacsarom.

Egy nagyobb méretű serpenyőben az olajat felmelegítem ,rádobom a káposztát, megborsozom, és addig pirítom, amíg a káposzta össze nem esik és szép barnás színt kap.

A tésztát bő, sózott vízben kifőzöm, leszűröm, majd a káposztával összekeverem. Pár perc alatt az egészet átforrósítom, és azonnal tálalom. Ízlés szerint őrölt borssal lehet még fűszerezni.

 

 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

A Google és Facebook belépéssel automatikusan elfogadod felhasználási feltételeinket.

VAGY


| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!