Anna konyhája

Lisztmentes magvas kenyér

Hozzávalók:

  1. 4 tojás,
  2. 1 dl víz,
  3. 9 dk g mogyoró vagy dió,
  4. 9 dk lenmag,
  5. 9 dkg napraforgómag,
  6. 9 dkg szezámmag,
  7. 9 dk tökmag,
  8. egy csipet só,
  9. fél teáskanál szódabikarbóna,

Elkészítése:

 A tojásokat ketté választom, a fehérjét a csipet sóval  felverem.  Hozzáadom a szódabikarbónát és a vizet. A magokat  megőrlöm,  hozzáadom a tojáshabos keverékhez, a tojások sárgájával együtt. A tésztát sütőpapírral kibélelt őzgerinc formába öntöm, és 180 fokos sütőben kb 40- 50 perc alatt készre sütöm.

Az eredeti receptet itt találtam.

 

 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

A Google és Facebook belépéssel automatikusan elfogadod felhasználási feltételeinket.

VAGY


| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!