Hozzávalók: ( 3 főre )
Elkészítése:
A megtisztított gombát és a vöröshagymát felaprítom.
A megsütött kolbászt vékony karikákra szeletelem.
A tejfölt összekeverem az étkezési keményítővel és a tejjel.
A sajtot lereszelem.
A meghámozott és felkarikázott burgonyát sós vízben félpuhára előfőzöm.
A serpenyőben felforrósítom az olajat és megpirítom rajta a gombát és a vöröshagymát. Sózom, borsozom, majd hozzákeverem a tejfölös mártást, és közepes lángon főzöm 2 percig. Azután beleforgatom a zöldborsót és a sajt felét, majd tovább főzöm pár percig.
Végül a burgonyát és a kolbászt is hozzáadom. Egy tűzálló tálba öntöm és 175 °C-os sütőben sütöm kb 1 órán keresztül.
A lecsipkedett kakukkfű leveleket összekeverem az összetört kukoricapehellyel és a maradék sajttal.
Rászórom a keveréket és a felkockázott vajat a felfújt tetejére és további 15 percig sütöm.