Anna konyhája

Gombás-babos ragu tükörtojással

Hozzávalók:

  1. 25 dkg csiperkegomba,
  2. 25 dkg grillkolbász,
  3. 25 dkg fótt, vörös bab,
  4. 25 dkg paradicsom,
  5. 2 db kápia paprika,
  6. só,
  7. bors,
  8. olaj,
  9. 4-5 db tojás,

Elkészítése:

A feldarabolt kolbászt, a gombát és a paprikát egy serpenyőben kevés olajon megpirítom. Hozzáadom a lehéjazott és felkockázott paradicsomot, majd közepes lángon összefőzöm. Közben sózom, borsozom. Ha az összetevők megpuhultak hozzákeverem a főtt babot is és egyet forralok rajta.

Egy felforrósított és kiolajozott tarkedli sütőbe ütöm a tojásokat és átsütöm őket. Félidőben megfordítom.

A gombás-babos ragu tetejére teszem a tojásokat. Friss bagettel vagy pirított kenyérrel tálalom.

 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

A Google és Facebook belépéssel automatikusan elfogadod felhasználási feltételeinket.

VAGY


| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!