Hozzávalók:
- 25 dkg csiperkegomba,
- 25 dkg grillkolbász,
- 25 dkg fótt, vörös bab,
- 25 dkg paradicsom,
- 2 db kápia paprika,
- só,
- bors,
- olaj,
- 4-5 db tojás,
Elkészítése:
A feldarabolt kolbászt, a gombát és a paprikát egy serpenyőben kevés olajon megpirítom. Hozzáadom a lehéjazott és felkockázott paradicsomot, majd közepes lángon összefőzöm. Közben sózom, borsozom. Ha az összetevők megpuhultak hozzákeverem a főtt babot is és egyet forralok rajta.
Egy felforrósított és kiolajozott tarkedli sütőbe ütöm a tojásokat és átsütöm őket. Félidőben megfordítom.
A gombás-babos ragu tetejére teszem a tojásokat. Friss bagettel vagy pirított kenyérrel tálalom.
Kommentek
Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be: