Hozzávalók:
Elkészítése:
Az Oreo kekszet sodrófával durvára összetöröm, ráöntöm az olvasztott vajat és összekeverem. Egy kb 20 x 30 cm-es, mélyebb üvegtál aljába egyenletesen elterítem.
A tejszínt a habfixálóval kemény habbá felverem. A mascarponét a cukorral géppel kikeverem, majd több lépésben, kézzel hozzákeverem a tejszínhabot. Kb 2/3-át a keksz tetejére simítom és mindkettőt a hűtőbe teszem.
A pudingport összekeverem a tejjel. Géppel pár percig keverve besűrítem, majd a tejszínes krém tetejére simítom. Visszateszem a hűtőbe, hogy a puding egy kissé megkössön.
A maradék tejszínes krémet a tetejére simítom, majd a reszelt csokoládéval gazdagon megszórom.
Érdemes fogyasztás előtti napon elkészíteni, hogy az ízek összeérjenek !