Anna konyhája

Snidlinges, zöldséges húsgombócleves

Hozzávalók: (4-5 főre )

  1. 1 fej vöröshagyma,
  2. 3 ek olaj,
  3. 30 dkg sárgarépa,
  4. 1 fej karalábé,
  5. 25-30 dkg darált sertéshús,
  6. 1 tojás,
  7. 1 nagy csokor snidling,
  8. 3 ek zsemlemorzsa,
  9. 10 dkg zsenge borsó,só,
  10. bors,

Elkészítése:

Az apóra kockázott vöröshagymát az olajon megdinsztelem, majd hozzáadom a megtisztított és felkockázott sárgarépát és a karalábét. Tovább párolom, majd felöntöm 1,5-2 liter vízzel.

Közben összedolgozom a darált húst a tojással, a vágott snidling kétharmadával, a sóval, a borssal és a zsemlemorzsával. A masszából apró kis gombócokat formázok, a forró levesbe teszem és 25-30 percig főzöm. Vele párhuzamosan  hozzáadom a zöldborsót és a maradék snidlinget is.

Címkék:

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!