Anna konyhája

Tavaszi joghurtkrém

Hozzávalók:

  1. 40 dkg natúr görög joghurt,
  2. só,
  3. 1 csokor snidling,
  4. 2 szál újhagyma,
  5. 4-5 piros retek,

Elkészítése:

A joghurtot 2 nappal előbb egy műanyag szűrőn kicsöpögtetem. Egy sűrű krémsajtszerű állagot kapok.

A snidlinget, az újhagymát és a retket alaposan megmosom, lecsöpögtetem, majd apróra szeletelem, az újhagymát vékonyan felkarikázom, majd a sűrű joghurtba keverem. Ízlés szerint sózom.

Friss ,puha kenyérrel vagy pirított kenyérre kenve tálalom.

 

Címkék: , ,

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!