Hozzávalók:
- 30 dkg füstölt-főtt tarja,
- 3 db főtt tojás,
- 1 tk mustár,
- 1 tk ecetes torma,
- 1 ek tejföl vagy sűrű joghurt,
- só,
- őrölt bors,
- 1 kis csokor snidling,
Elkészítése:
A főtt sonkát aprítóba teszem és durvára aprítom.
A tojásokat megfőzöm, megtisztítom. Kettévágom, a sárgáját kifordítom, a fehérjét apróra kockázom.
A sonkát összekeverem a tojássárgájával, a mustárral, a tejföllel és a reszelt tormával.
A snidlinget egészen apróra vágom, és a felaprított tojásfehérjével együtt a sonkás krémhez keverem. Ízlés szerint sózom, borsozom.
Friss, puha kenyérrel vagy pirított kenyérre kenve remek reggeli vagy vacsora.
Kommentek
Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be: