Anna konyhája

Sonkás-tojásos krém

Hozzávalók:

  1. 30 dkg füstölt-főtt tarja,
  2. 3 db főtt tojás,
  3. 1 tk mustár,
  4. 1 tk ecetes torma,
  5. 1 ek tejföl vagy sűrű joghurt,
  6. só,
  7. őrölt bors,
  8. 1 kis csokor snidling,

Elkészítése:

A főtt sonkát aprítóba teszem és durvára aprítom.

A tojásokat megfőzöm, megtisztítom. Kettévágom, a sárgáját kifordítom, a fehérjét apróra kockázom.

A sonkát összekeverem a tojássárgájával, a mustárral, a tejföllel és a reszelt tormával.

A snidlinget egészen apróra vágom, és a felaprított tojásfehérjével együtt a sonkás krémhez keverem. Ízlés szerint sózom, borsozom.

Friss, puha kenyérrel vagy pirított kenyérre kenve remek reggeli vagy vacsora.

Címkék: ,

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

A Google és Facebook belépéssel automatikusan elfogadod felhasználási feltételeinket.

VAGY


| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!