Anna konyhája

Cordon bleu burgonyachipsszel

Hozzávalók:

  1. 4 szelet csirkemellfilé,
  2. 4 szelet ementáli vagy füstölt sajt,
  3. 4 szelet sonka,
  4. 2 tojás,
  5. liszt,
  6. kukoricapehely a panírozáshoz
  7. olaj a sütéshez,

Elkészítése:

A húst két fólia között enyhén kiklopfolom, majd sózom, borsozom.

1-1 sonka illetve sajtszeletet teszek minden húsra, kb 1-1 cm-t elhagyva a szélétől. Feltekerem, majd szorosan fóliába csomagolom, és 1 órára a hűtőbe teszem.

A kukoricapelyhet aprítóba teszem, és durvára darálom.

A hústekercseket először lisztbe, majd a felvert tojásba, végül a kukoricamorzsába forgatom.

Bő, nem túl forró olajban aranybarnára sütöm. Kicsit pihentetem, majd éles késsel kissé ferdén felszeletelem. Burgonya chipsszel, és paprikasalátával tálaltam.

 

 

 

 

 

Címkék: ,

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!