Hozzávalók:
Elkészítése:
Az első hat összetevőt összekeverem, egy nagyméretű, száraz serpenyőben pár perc alatt megpirítom, majd kiöntöm egy keverőtálba.
A serpenyőbe teszem a vajat, a mézet, a cukrot, a kókuszzsírt, a sót és összeolvasztom, majd az egészet a száraz, megpirított szárazanyagra öntöm. Hozzáadom a felaprított aszalt gyümölcsöt, a tojást, a vizet, és a lisztet. Alaposan összekeverem.
Egy kisebb méretű tepsit kibélelek sütőpapírral, és a masszát belenyomkodom.
180 °C-os sütőben, kb 15-20 perc alatt készre sütöm. Nyitott sütőajtónál, a sütőben hagyom kihűlni.
A tetejét olvasztott csokoládéval becsíkozom, majd hűvös, levegős helyen hagyom száradni.