Anna konyhája

Fokhagymás-uborkás mártogatós

Hozzávalók:

  1. 20 dkg kígyóuborka lereszelve,
  2. só, őrölt bors,
  3. 4 gerezd fokhagyma,
  4. 20 dkg lecsöpögtetett natúr, görög joghurt,
  5. 1 kápia paprika,

Elkészítése:

Legalább fél nappal az elkészítése előtt a görög joghurtot egy műanyag szűrőbe kiöntöm, tálat teszek alá, és a hűtőben lecsöpögtetem.

A megmosott uborka végeit levágom, és lereszelem. Lesózom, és 10 percig állni hagyom, hogy levet eresszen. Alaposan kinyomkodom, majd tálba rakom, és fűszerezem. Hozzákeverem a lecsöpögtetett görög joghurtot, majd a tetejét megszórom az apróra felkockázott kápia paprikával.

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

A Google és Facebook belépéssel automatikusan elfogadod felhasználási feltételeinket.

VAGY


| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!