Anna konyhája

Lecsós szelet tarjából

Hozzávalók:

  1. 8 szelet kicsontozott sertéskaraj,
  2. 2 fej vöröshagyma,
  3. 4-5 gerezd fokhagyma,
  4. 10 dkg füstölt szalonna,
  5. 2 ek olaj,
  6. 1 ek fűszerpaprika,
  7. 4 db paradicsom,
  8. 8 db paprika,
  9. só,
  10. bors,
  11. 4 ek liszt,

Elkészítése:

A hússzeleteket megsózom, borsozom, majd lisztbe forgatom. A kockára vágott szalonnát két evőkanál olajon ropogósra sütöm, és a szalonna zsírján az előkészített karajok mindkét oldalát megpirítom. Kiszedem és félreteszem a szeleteket.

Ugyanebbe a zsírba rövid ideig megpárolom a felszeletelt vöröshagymát és a fokhagymát .Megszórom a fűszerpaprikával, majd hozzáadom a felkockázott paradicsomot is. Sózom, borsozom, és ha a lecsó félig elkészült, visszateszem az elősütött karaj szeleteket, és azzal együtt  készre párolom.

Frissen kifőzött nokedlival tálalom.

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

A Google és Facebook belépéssel automatikusan elfogadod felhasználási feltételeinket.

VAGY


| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!