Hozzávalók:
- 5 db csirkecomb,
- 1 tk őrölt pirospaprika,
- 1/2 tk só,
- 1/2 tk őrölt bors,
- 3 ek méz,
- 1 tk muszár,
- 6 gerezd fokhagyma,
- 10 dkg liszt,
- olaj,
Elkészítése:
A megmosott, és a forgónál kettévágott csirkecombokat papírtörlővel leszárítom, hogy ropogósra süljenek.
A paprikát, a sót és a borsot összekeverem a liszttel. Beleforgatom a csirkecombokat, majd egy vékonyan kiolajozott sütőtálba rakom őket.
A mézet, a mustárt, 2 ek olajjal, és a zúzott fokhagymával összekeverem, és egyenletesen ráöntöm a csirkecombokra.
Lefedem, és 200 °C-os sütőben, 30-40 percig sütöm. Végül leveszem a fedőt, és megpirítom a csirkecombokat.
Fűszeres burgonya chipsszel és ketchuppal tálalom.
Kommentek
Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be: