Anna konyhája

Mézes-mustáros csirkecomb burgonyachipsszel

Hozzávalók:

  1. 5 db csirkecomb,
  2. 1 tk őrölt pirospaprika,
  3. 1/2 tk só,
  4. 1/2 tk őrölt bors,
  5. 3 ek méz,
  6. 1 tk muszár,
  7. 6 gerezd fokhagyma,
  8. 10 dkg liszt,
  9. olaj,

 

Elkészítése:

A megmosott, és a forgónál kettévágott csirkecombokat papírtörlővel leszárítom, hogy ropogósra süljenek.

A  paprikát, a sót és a borsot összekeverem a liszttel. Beleforgatom a csirkecombokat, majd egy vékonyan kiolajozott sütőtálba rakom őket.

A mézet, a mustárt, 2 ek olajjal, és a zúzott fokhagymával összekeverem, és egyenletesen ráöntöm a csirkecombokra.

Lefedem, és 200 °C-os sütőben, 30-40 percig sütöm. Végül leveszem a fedőt, és megpirítom a csirkecombokat.

Fűszeres burgonya chipsszel és ketchuppal tálalom.

Címkék: ,

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

A Google és Facebook belépéssel automatikusan elfogadod felhasználási feltételeinket.

VAGY


| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!