Hozzávalók:
- 30 dkg őzmáj,
- 20 dkg gomba,
- 1 fej vöröshagyma,
- diónyi vaj,
- só,
- bors,
- 2 db babérlevél,
- 1 ek paradicsompüré,
- 1 dl száraz vörösbor,
- 1 csokor petrezselyem,
- 1 csípős zöldpaprika,
Elkészítése:
A májat és a gombát felkockázom, és diónyi vajon, kevés borssal megszórva hirtelen megpirítom. (mindössze 5-6 perc, mert különben a máj megkeményedik )
1 ek liszttel meghintem, összekeverem, majd ráöntöm a paradicsompürét, a vörösbort, ízesítem a babérlevéllel, ízlés szerint erőspaprika szeletekkel. Megsózom, és összeforralom. A babérlevelet eltávolítom.
Párolt rizzsel tálalom, a tetejére, erős paprika karikákat és felaprított petrezselyemlevelet szórok.
Kommentek
Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be: