Anna konyhája

Májas-gombás vadragu

Hozzávalók:

  1. 30 dkg őzmáj,
  2. 20 dkg gomba,
  3. 1 fej vöröshagyma,
  4. diónyi vaj,
  5. só,
  6. bors,
  7. 2 db babérlevél,
  8. 1 ek paradicsompüré,
  9. 1 dl száraz vörösbor,
  10. 1 csokor petrezselyem,
  11. 1 csípős zöldpaprika,

Elkészítése:

A májat és a gombát felkockázom, és diónyi vajon, kevés borssal megszórva hirtelen megpirítom. (mindössze 5-6 perc, mert különben a máj megkeményedik ) 

1 ek liszttel meghintem, összekeverem, majd ráöntöm a paradicsompürét, a vörösbort, ízesítem a babérlevéllel, ízlés szerint erőspaprika szeletekkel. Megsózom, és összeforralom. A babérlevelet eltávolítom. 

Párolt rizzsel tálalom, a tetejére, erős paprika karikákat és felaprított petrezselyemlevelet szórok.

Címkék: , ,

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

A Google és Facebook belépéssel automatikusan elfogadod felhasználási feltételeinket.

VAGY


| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!