Anna konyhája

Zöldborsós krumplipüré

Hozzávalók:

  1. 6-7 szem lisztes ( C-típusú ) burgonya,
  2. só,
  3. 30 dkg zöldborsó,
  4. 5 dkg vaj,

Elkészítése:

 A megtisztított, és felkockázott burgonyát sós vízben puhára főzöm.

A borsót sós vízben szintén puhára főzöm.

Leszűröm a burgonyát, és kézi krumplitörővel összetöröm, majd 5 dkg vajat keverek bele, de most már elektromos keverővel felhabosítom. Hozzáadom a leszűrt zöldborsót, és összekeverem.

 

Címkék:

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!