Hozzávalók: ( 6 adag )
Elkészítése:
A tejet, a csokis mogyorókrémet és a tejcsokoládét kevergetve összeolvasztom egy kis edényben, majd félreteszem hűlni.
Bőséges , hideg vízbe dobom a zselatinlapokat, és 5 percig áztatom.
A tojássárgákat a cukorral fehéredésig felhabosítom robotgéppel, majd hozzákeverem a kakaóport, és a tejes keveréket. Közepes lángon, folyamatos keverés mellett besűrítem.
A kiáztatott zselatinlapokat kifacsarom, és a meleg krémhez keverem teljes feloldódásig.
A krémet hideg vízbe állítom, és langyosra lehűtöm.
A tejszínt a habfixálóval kemény habbá verem, majd spatulával óvatosan a langyosra hűlt zselatinos krémhez keverem.
A krémet 6 db üvegpohárba szétosztom, megszórom a darabos mogyoróval, majd legalább 4 órára a hűtőbe teszem.