Hozzávalók: ( 5 pohárhoz )
Elkészítése:
A mascarponét habosra keverem a gesztenyepürével, tetszés szerint ízesítem az eritrittel és a vaníliás cukorral.
A tejszínt kemény habbá verem a habfixálóval, majd 2-3 lépésben óvatosan a gesztenyés masszához keverem.
A mézes puszedliket vízszintesen kettévágom, majd a poharakba rétegzéskor egyenként a meggylikőrbe megforgatom.
A poharak aljába teszek kb 2 ek gesztenyés krémet, és egy fél darab likőrbe megforgatott mézes puszedlit rátördelek. Rádobok 3 db rumos meggyet, és újra kezdem a rétegzést : krém-puszedli-meggy. A maradék krémet habzsákba teszem, és a legtetejére rózsákat nyomok. Kakaóporral meghintem, és tálalásig a hűtőbe teszem pár órára.