Hozzávalók:
Túrókrém:
Vaníliakrém:
A tetejére:
Elkészítése:
A kekszet papírzacskóba teszem, és egy sodrófával durvára összetöröm.
Puha vajjal összemorzsolom, majd egy 24 cm-es kapcsos tortaforma aljába egyenletesen belenyomkodom. A krém elkészültéig a hűtőbe teszem.
A vaníliás krémmel folytatom, hogy legyen ideje lehűlni. A pudingport az eritrittel édesítem, majd hozzáöntöm a tejet, és simára keverem. Közepes lángon felfőzöm, és besűrítem. Hozzákeverem a vajat, és gépi keverővel felhabosítom.
2 dl habtejszínt 1 csomag habfixálóval kemény habbá verem, majd a kihűlt vaníliás krémhez több lépésben hozzákeverem.
A túrót krumplinyomón átnyomom, majd hozzákeverem a citrom reszelt héját és a levét. Gépi keverővel krémesre keverem, közben eritrittel édesítem.
2 dl habtejszínt 1 csomag habfixálóval kemény habbá verem, majd apránként a túrókrémhez keverem.
A banánokat felszeletelem.
Összeállítom a tortát. A kekszes alapra rákenem a túrókrémet, ezt sűrűn kirakom a banánkarikákkal, majd rásimítom a vaníliás krémet.
1 dl habtejszínt 1 csomag habfixálóval kemény habbá verem, majd nyomózsákba teszem, és a torta tetejére apró kis rózsákkal díszítem.