Hozzávalók:
Elkészítése:
A combfilét felszeletelem, besózom, borsozom, olajjal megöntözöm, mellé teszem a rozmaring ágat, és a felszeletelt fokhagymát, majd lefedve, pár órára a hűtőbe teszem.
Másnap leöntöm róla az olajat, adok hozzá vajat, és egy nagyobb, mélyebb serpenyőbe felforrósítom. A hússzeletek mindkét oldalát hirtelen átsütöm, majd az olajból kiszedem, és félrerakom.
A megtisztított zöldségeket felkockázom, a burgonyát, ha apró, egészben hagyom, a vöröshagymákat kettévágom vagy negyedelem. A fokhagyma gerezdeket egészben hagyom.
A paprikát felszeletelem, a paradicsomot lehéjazom.
Az így előkészített zöldségeket enyhén besózom, zöldség grillel befűszerezem, összeforgatom.
A már használt sütőtálba elterítem a zöldségeket, közé rakom az elősütött hússzeleteket, ( a rozmaring ágat kidobom ) meglocsolom a zöld fűszeres olajjal. Ráöntöm a bort, és lefedve, 180 °C-os sütőben a zöldségeket puhára párolom. Végül leveszem róla a tetőt, és pár perc alatt megpirítom.