Anna konyhája

Csokis trifle ( zuppa inglese )

       

Hozzávalók:   

  1. 6 tojássárgája,
  2. 10 dkg eritrit sztíviával,
  3. 5 dkg liszt,
  4. 6 dl tej,
  5. 10 dkg étcsokoládé,
  6. 20 dkg babapiskóta,

A sziruphoz:

  1. 1 dl meggylikőr,

Elkészítése:

A tojássárgáját fehéredésig keverem az eritrittel, majd csomómentesen hozzákeverem a lisztet. Folyamatosan kevergetve hozzáöntöm a tejet, majd közepes lángon főzve besűrítem a krémet.

Kettéosztom, egyik részbe keverem a vaníliát, a másikba a mikróban felolvasztott csokoládét. 

A babapiskótát a meggylikőrbe megmártom, és egy tálba rétegezem felváltva a vaníliás és a csokoládés krémmel. Pár órára a hűtőbe teszem. Tálalás előtt csokoládé forgáccsal megszórva tálalom.

Címkék: ,

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

A Google és Facebook belépéssel automatikusan elfogadod felhasználási feltételeinket.

VAGY


| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!