Hozzávalók:
Elkészítése:
A gyümölcsöket megmosom. A szilvát kimagozom, és félbe vagy negyedbe vágom.
A babapiskótát ledarálom, vagy finom morzsává töröm.
A tojásfehérjéket csipet sóval kemény habbá verem.
A vajat habosra keverem a cukorral , a vaníliával, ízesítem a citromhéjjal, majd egyenként hozzákeverem a tojássárgákat. Lyukak fakanállal több részletben beleforgatom a felvert tojáshabot úgy, hogy a piskótamorzsát mindig a tetejére szórom.
A masszát egy kivajazott, és morzsával kiszórt cseréptálba öntöm, megszórom a szőlővel és a szilvával.
180 °C-ra előmelegített sütőben, 50-60 percet sütöm. Tűpróbával ellenőrzöm. Kissé hűlni hagyom, majd fahéjas porcukorral beszórom. Kisebb-nagyobb adagokat kikanyarítva belőle, még langyosan tálalom.