Hozzávalók:
Elkészítése:
A burgonyát megmosom, vékony héját ledörzsölöm, majd ismét alaposan megmosom. Ha apróbb szemű, akkor egészben hagyom, ha nagyobb, akkor hosszában kettévágom.
Egy tálba teszem, megsózom, majd a puha vajat és az olajat ráöntöm, és kézzel alaposan összeforgatom.
Egy nagyméretű sütőzacskóba öntöm, a végét lezárom, a fóliát párszor átszúrom, hogy a képződött gőz távozni tudjon.
200 °C-on addig sütöm, amíg a krumpli megpuhul. Akkor a zacskóból kiöntöm a tepsire, a felaprított petrezselymet rászórom. A forró sütőben megpirítom, közben többször átforgatom, megkeverem. Azonnal tálalom.

Köszi, ki fogom próbálni ! Imádjuk a fokhagymát !
Én fokhagymát is szoktam rátenni. Próbáld ki, talán Neked is “bejön”.