Hozzávalók a tésztához :
A krémhez:
Elkészítése:
A tésztához a lisztet a mandulával, a vajjal,a cukorral, a tojássárgájával és csipet sóval összegyúrom. Fóliába csomagolom, és a hűtőben 1 órát pihentetem.
12 db, 10 cm-es átmérőjű szuflé formát kivajazok.A tésztát vékonyra kisodrom, és kb 18-20 cm átmérőjű köröket kivágok. A szuflé formákat kibélelem, az alját villával megszurkálom, és légkeverésen, 165 °C-on, 10-15 percig sütöm. A formából kiborítom és hűlni hagyom.
A pudingporból a leírásnak megfelelően elkészítem a krémet. Időnként megkeverve langyosra hűtöm.
A tejszínhabot a habfixálóval kemény habbá verem, majd óvatosan a kihűlt pudinghoz keverem.
Az elkészült krémet a kis kosarakba kanalazom, a megmosott és felszeletelt epret rárakom, és kicsit bele is nyomkodom.