Anna konyhája

Akácvirág bundában

 

Hozzávalók:

  1. 2 tojás,
  2. 1 ek cukor,
  3. 20 dkg finomliszt,
  4. 2,5 dl tej,
  5. kb 15 fürt akácvirág,
  6. olaj a sütéshez,
  7. porcukor a tálaláshoz

Elkészítése:

A tojásokat a cukorral habosra keverem. A lisztet és a tejet folyamatosan kevergetve hozzáadom.

Az akácvirág fürtöket 10 percre hideg vízbe áztatom, majd lecsöpögtetem. A sűrű palacsintatésztába mártom, majd bő, forró olajba, mindkét oldalukat 1-2 perc alatt aranysárgára sütöm.

Az olajból kiemelve, papírtörlőn lecsöpögtetem, majd porcukorral leszórva tálalom.

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!