Hozzávalók:
Elkészítése:
A karaj szeleteket olajjal vékonyan bekenem, megsózom és a fűszerkeverékkel alaposan bedörzsölöm. Egy fedeles tálba rendezem, és legalább 1 napra a hűtőbe teszem, érlelem.
Egy mélyebb serpenyőben 3 ek olajat felforrósítok, és a karajszeleteket a fűszeres olajjal együtt belerakom. Mindkét oldalát hirtelen átsütöm, majd mellédobom a megtisztított, és négyrét vágott vöröshagymát, és a fokhagymát. Felöntöm a fehérborral, és a paradicsomlével. Lefedem, és tartalék lángon, lassan puhára párolom. Közben néha rázogatom, megforgatom. Ha szükséges fehérbort öntök még rá, hogy bőséges szaft maradjon alatta.
A megpuhult hússzeleteket óvatosan kiemelem a mártásból. A visszamaradt szaftot botmixerrel pépesítem, ( nem feltétlen szükséges ) és a hússzeleteket visszarakom. Átmelegítem együtt, és máris tálalom.
Burgonyás nudlival társítottam, és nem csalódtam ! 🙂