Hozzávalók:
Elkészítése:
A kuszkuszt kimérem, és egy jól záródó, fedeles tálba teszem. A vizet felforrósítom, és a kuszkuszra öntöm. Rászórom a fűszersót, rádobom a vajat, és azonnal légmentesen lezárom. Gőzében hagyom megpuhulni. Pár perc alatt magába szívja a vizet. 5 perc után villával fellazítom, így szép, pergős kuszkuszt kapok.
Közben felaprítom a kápia paprikát, és a snidlinget, felkarikázom az újhagymát, és a kuszkuszhoz keverem.
A sajtos, fűszeres csirkét ezzel a zöldséges kuszkusszal tálalom.
Megjegyzés: A kuszkusznak mivel önmagában nincs íze, ezért a fűszerezése gyakorlatilag korlátlan. Igazodva a főétel ízeihez, tartalmához, bármivel fűszerezhető, kiegészíthető. Szaftos zöldség,- és húsételek remek kiegészítője, ez a durumbúzából készülő, grízes állagú száraztészta.