Anna konyhája

Ropogós sajtchips

Hozzávalók:

reszelt sajt

Elkészítése:

A reszelt sajtból egy csippentésnyi mennyiséget halmozok a mikró tálcájára.  4-5 halmot rakok, figyelembe véve, hogy a halmok szét fognak terülni. Szerintem a natúr változat a legjobb, de lehet fűszerezni, vagy magokkal beszórni is.

A mikrót a legerősebb fokozatra állítom, és addig sütöm, amíg enyhe sistergés mellett , vékony lappá szétterülve, aranyszínűvé nem válik. Ez pár másodperc.

Kivéve a tálcát, pár pillanat alatt kihűl, és ezzel párhuzamosan megkeményedik, ropogóssá válik. Egy lapáttal leemelem, és egy kis tálkára rakom.

Kiváló krémleveshez, de önállóan is remek ropogtatnivaló.

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!