Hozzávalók:
A tetejére:
Elkészítése:
A keményítőt, a cukrot, a kakaó,-és karobport a tojássárgákkal habosra keverem. Fokozatosan hozzáadom a tejet, simára keverem, és puding sűrűségűre főzöm. A tűzről leveszem, és az apróra tördelt csokoládét hozzákeverem.
A kekszet papírzacskóba teszem, és egy sodrófát végiggörgetve rajta darabosra töröm.
A poharak aljába elosztom a kekszmorzsa felét, majd ráöntöm a csokis krém felét. Ismét keksz réteg következik, amit a maradék krémmel lezárok. A poharakat a hűtőbe teszem teljes lehűlésig.
A tejszínt a habfixálóval kemény habbá verem, majd a mascarponét hozzákeverem. A krémet habzsákba teszem, és a lehűlt poharas krémek tetejére nyomom. Kókuszreszelékkel a tetejét beszórom. Tálalásig a hűtőben tartom.