Hozzávalók:
Elkészítése:
A vajat a mikróban meglágyítom, majd habosra keverem az édesítőszerrel. Hozzáadom a kókuszreszeléket, a citrom lereszelt héját és levét, majd a lisztet. Egy krémes állagú, könnyen formázható masszát kapok.
Sütőfóliával kibélelek egy tepsit, és 2 kiskanál segítségével diónyi halmokat rakok egymás mellé. Egy pohár alját lisztbe mártok, és a kis halmokat ellapítom vele. A közepébe kis mélyedést nyomok, és egy csippentés nádcukorral meghintem a tetejét.
180 °C-os sütőben kb 10 percig sütöm. Amikor a széle barnulni kezd kiveszem, és egy lapáttal rácsra rakom, vagy a tepsiben hagyom kihűlni. Melegen még könnyen törik, de ha kihűt, már könnyen kezelhető.
Nagyon finom, omlós, lágy sütemény. A kókusz és a citrom tökéletes összhangja ! Kiváló teázáshoz, kávéhoz, vagy csak úgy magában !! 😀