Anna konyhája

Rántott csirkemáj bulgurral

 

dsc02035.JPG

Hozzávalók:

  1. 1 kg csirkemáj,
  2. tej,
  3. liszt,
  4. tojás,
  5. zsemlemorzsa,
  6. só,
  7. olaj a sütéshez,

Elkészítése: 

A májat megtisztítom az erektől, és 30 percre hideg tejbe áztatom.

A tejből kivéve papírtörlőn leszárítom. Lisztbe-tojásba-zsemlemorzsába forgatom, és bő, nem túl forró olajban, fedő nélkül, szita -fedővel letakarva, kisütöm.  A májba nem szúrom a villát, csak alányúlva megfordítom. Megsózom, és tálalom. Köretként bulgurt és tartármártást adok hozzá. 

dsc02036.JPG

dsc02034.JPG

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!