Anna konyhája

Müzliszelet csokoládéval, banánnal és aszalványokkal

 dsc05043.JPG

Hozzávalók:

  1. 15 dkg mogyoró, tökmag, aszalt áfonya, aszalt sárgabarack vegyesen,
  2. 5 dkg 70 %-os étcsokoládé,
  3. 20 dkg zabpehely,
  4. 1 kávéskanál őrölt fahéj,
  5. 2 db érett banán,

Elkészítése:

A magvakat, az aszalványokat, és a csokoládét aprítóba teszem, és durvára darálom. A zabpehellyel és a vilával szétnyomkodott banánnal összedolgozom. Fahéjjal ízesítem.

Egy 20×30 cm-es tepsit sütőpapírral kibélelek, és a müzli masszát egyenletesen belenyomkodom.

180 °C-os sütőben 15 percig sütöm. A papíron hagyom kihűlni, majd éles késsel felszeletelem. papírral bélelt fémdobozban tárolom.

Az édesszájúak 1 ek mézet tehetnek hozzá, de akkor már kalóriadúsabb lesz ! Méz nélkül az olajos magvak és az aszalt gyümölcsök íze dominál !

dsc05041.JPG

dsc05042.JPG

dsc05044.JPG

dsc05045.JPG

dsc05046.JPG

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

A Google és Facebook belépéssel automatikusan elfogadod felhasználási feltételeinket.

VAGY


| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!