Anna konyhája

Sült halfilé gombás chilisbabbal

 dsc05012.JPG

Hozzávalók:

  1. olivaolaj,
  2. 1 kk vaj,
  3. 1 fej vöröshagyma,
  4. 30 dkg csiperkegomba,
  5. 1 doboz főtt, chilis bab,
  6. 2-4 db halszelet,

Elkészítése:

A halszeleteket sózom, borsozom, legalább 1 órát a hűtőben pihentetem, hogy az ízek átjárják, majd forró olajon hirtelen átsütöm. A forró körettel tálalom.

A körethez felhevítem a vajat és az olajat, beledobom a felaprított vöröshagymát, és a felszeletelt gombát. Pár percig együtt párolom, majd beleöntöm a főtt babot. Összeforralom, és már tálalhatom is

dsc05013.JPG

dsc05014.JPG

 

 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!