Anna konyhája

Sárgarépás-burgonyás tócsni

dsc04964_1.JPG

Hozzávalók:

  1. 2 db nagyobb burgonya,
  2. 2-3 szál nagyobb sárgarépa,
  3. só,
  4. bors,
  5. 2 gerezd fokhagyma,
  6. 1 tojás,
  7. 4-5 ek liszt,
  8. olaj a kisütéshez,

A tócsni elkészítése:

A megtisztított, és megmosott burgonyát, és a sárgarépát lereszelem. Sózom, borsozom, hozzákeverem az áttört fokhagymát, majd a tojást és a lisztet.

A masszából 1-1 evőkanálnyit teszek a forró olajba, ellapítom, majd mindkét oldalát pirosra sütöm.

dsc04965_1.JPG

dsc04966_1.JPG

 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!