Anna konyhája

Karfiol ropogós

 dsc04647_masolata.JPG

 Hozzávalók:

  1. 1 fej karfiol,
  2. só,
  3. bors,
  4. 1 csokor petrezselyem levél,
  5. 1 tojás,
  6. zsemlemorzsa,
  7. 1 ek csípős mustárt,
  8. olaj a kisütéshez,

Elkészítése:

A karfiolt rózsáira szedem, és sós vízben félpuhára főzöm. leszűröm, és aprítóban durvára darálom. Hozzáadom a tojást, fűszerezem sóval, borssal, petrezselyemmel, és mustárral. Összekeverem, és annyi zsemlemorzsát adok hozzá, hogy formázható állagú legyen. Evőkanálnyi mennyiségből gombócokat formázok, tenyérrel ellapítom, és forró olajban ropogósra , pirosra sütöm.

Fokhagymás tejföllel kínálom.

dsc04649_masolata.JPG

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

A Google és Facebook belépéssel automatikusan elfogadod felhasználási feltételeinket.

VAGY


| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!