Anna konyhája

Gránátalmás-zöldhagymás bulgur

dsc04571.JPG

Hozzávalók:

  1. 1 csészényi bulgur,
  2. só,
  3. bors,
  4. 3 db újhagyma,
  5. 3 db csípős zöld paprika,
  6. 2 db gránátalma,

Elkészítése:

Egy bögrényi bulgurt alaposan megmosok.  Dupla mennyiségű vizet felforralok, majd a bulgurt beleöntöm, sózom, borsozom. Lassú tűzön kb 2 percig főzöm, majd letakarva a gőzében hagyom puhulni.

Közben vékonyan felkarikázom az újhagymát, és a csípős zöld paprikát. A gránátalma magjait kiverem, és a hagymával, a paprikával együtt a fellazított bulgurhoz keverem.

dsc04572_1.JPG

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!