Hozzávalók:
- 1 csomag Albert keksz,
- 1 csom csokoládé pudingpor,
- 2 dl tej,
- 1 adag feketekávé,
- 1 ek holland kakaópor,
- 12 dkg vaj,
- 10 dkg cukor,
Elkészítése:
A pudingport, a cukrot, és a kakaóport összekeverem. Hozzáöntöm a kávét, és simára keverem, majd felhígítom a tejjel.
Lassú tűzön besűrítem, majd a tűzről levéve hozzákeverem a vajat. Hűtőbe teszem, alaposan áthűtöm, közben gépi habverővel 2x jó habosra keverem.
A keksz lapokat a krémmel folyamatosan betöltöm, majd az így keletkező keksz-hengert jó szorosan egy fóliába csavarom. Legalább 1 napra a hűtőbe teszem, hogy a kekszlapok megpuhuljanak. Ekkor a fóliából kitekerem, és éles késsel ferdén felszeletelem.
Kommentek
Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be: