Anna konyhája

Túrópuding

 dsc04024.JPG

Hozzávalók:

  1. 25 dkg túró,
  2. 10 dkg puha vaj,
  3. 7 dkg eritrit steviával, vagy 15 dkg cukor,
  4. babapiskóta,
  5. bogyós gyümölcs, ( ribizli, szeder, josta, málna, eper…)
  6. 3 dl tej,
  7. 2 tk zselatin,
  8. 1 db citrom reszelt héja,

Elkészítése:

Az áttört túrót, a puha vajat, az édesítőszert, és a reszelt citromhéjat simára összekeverem.

A tejben a zselatint felfőzöm, ( nem forralom ! ) langyosra hűtöm, majd a túrókrémhez keverem.

Egy kuglóf- vagy őzgerinc formát kibélelek folpack-kal, majd a túrókrém felét beleöntöm. Rászórom a gyümölcsöt, a babapiskótával betakarom, végül a maradék krémet rásimítom. 

Egy éjszakára beteszem a hűtőbe dermedni.

dsc04023.JPG

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!