Hozzávalók:
- 25 dkg túró,
- 10 dkg puha vaj,
- 7 dkg eritrit steviával, vagy 15 dkg cukor,
- babapiskóta,
- bogyós gyümölcs, ( ribizli, szeder, josta, málna, eper…)
- 3 dl tej,
- 2 tk zselatin,
- 1 db citrom reszelt héja,
Elkészítése:
Az áttört túrót, a puha vajat, az édesítőszert, és a reszelt citromhéjat simára összekeverem.
A tejben a zselatint felfőzöm, ( nem forralom ! ) langyosra hűtöm, majd a túrókrémhez keverem.
Egy kuglóf- vagy őzgerinc formát kibélelek folpack-kal, majd a túrókrém felét beleöntöm. Rászórom a gyümölcsöt, a babapiskótával betakarom, végül a maradék krémet rásimítom.
Egy éjszakára beteszem a hűtőbe dermedni.
Kommentek
Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be: