Anna konyhája

Zöldhagymás karfiolpüré

dsc04464.JPG

  1. Hozzávalók:

    1. 5 db nagyobb burgonya,
    2. 1 fej karfiol,
    3. só, bors,
    4. 5 dkg vaj,
    5. 1 dl tej,
    6. 3-4 szál újhagyma,
  2. Elkészítése:

A burgonyát megtisztítom, felszeletelem, és sós vízben puhára főzöm.

A karfiolt rózsáira szedem, megmosom, majd szintén sós vízben puhára főzöm.

A főtt burgonyát és a karfiolt összeöntöm, villával összetöröm, összekeverem. Sózom, borsozom, hozzákeverem a vajat, és annyi tejet, hogy krémes-habosra tudjam keverni. Hozzáadom a vékony karikákra felszeletelt újhagymát, majd a tetejére is szórok.

dsc04467.JPG

currys csirkecombbal...nagyon finom volt !

 

Címkék: ,

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!