Hozzávalók :
Elkészítése:
A liszteket, a 15 dkg barna cukrot, a hideg, felkockázott vajat, és a citrom lereszelt héját egy keverőtálban teszem. Kézzel vagy a robotgép gyúrópálcájával morzsalékos állagúra kidolgozom.
Egy 32×39 cm-es tepsit kivajazok, és a tésztának kb 2/3-át az aljába nyomkodom. A maradék tésztát a hűtőbe teszem.
A tojásfehérjéket csipet sóval kemény habbá verem.
A tojássárgájákat habosra keverem a túróval, a tejjel, a 10 dkg cukorral, és a pudingporral. Ezután óvatosan beleforgatom a kemény tojáshabot. A tésztára simítom, majd rászórom a szedret..
175 °C-ra előmelegített sütőben 15 percig sütöm. Közben a maradék tésztához morzsolom a 2 ek barna cukrot, és a kókuszreszeléket. Rászórom a keveréket a sütire, és tovább sütöm még kb 20-23 percig.
A tepsiben hagyom kihűlni, majd kockákra szeletelem.