Hozzávalók:
- 2 ek almaecet,
- 1/2 kávéskanál só,
- 1 ek méz,
- 2 ek mustár,
- 4 ek olaj,
- 1/2 csokor snidling,
- 5 db paradicsom,
- 3 db kápia paprika,
- 6 db kovászolni való uborka,
- 20 dkg jégcsapretek,
- 25 dkg fetasajt,
- 1 csokor rukkola,
- 1 marék vízitorma,
Elkészítése:
Egy pohárban a sót feloldom az ecetben. Hozzáadom a mustárt és a mézet, majd folyamatosan kevergetve lassan beledolgozom az olajat is.
A hozzávaló zöldségeket megmosom felaprítom, a fetasajtot felkockázom, és egy tálba rakom. A rukkolát és a vízitormát összetépkedem, félreteszem, majd a saláta tetejére fogom halmozni. Ráöntöm az öntetet, és alaposan összeforgatom. A rukkolát és a vízitormát rászórom. Felhasználásig a hűtőbe teszem.
Grillezett húsok mellé tálaltam. A húsokat barbecue és taco fűszerekkel pácoltam, barbecue -szószt kínáltam hozzá.
Kommentek
Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be: