Hozzávalók:
Elkészítése:
1 ek vanília pudingport simára keverek az almalével.
2 közepes méretű almát tisztítás után lereszelek. Hozzáadom a cukrot, a fahéjat, és a citromot.Forrásig kevergetve főzöm. A kikevert pudingport hozzáadom az almához, elkeverem, 2 percig főzöm, majd félreteszem és lehűtöm.
A leveles tésztát kétfelé veszem, és mindegyik darabot vékonyra és azonos méretűre kisodrom.
Az egyik lapon egyenletesen elsimítom az almás tölteléket. Ráborítom a másik lapot, és kézzel óvatosan rányomom. A tetejét vizes ecsettel vékonyan lekenem, majd fahéjas kristálycukorral beszórom.
Pizza vágóval vagy derelyemetszővel egyforma hosszú, 1 cm széles csíkokra vágom, és sütőpapírral bélelt tepsire rakom.
200 °C-ra előmelegített sütőben kb 20 perc alatt piros-ropogósra sütöm.