Anna konyhája

Majonézes saláta sült halhoz

 dsc03113.JPG

Hozzávalók:

  1. 6-7 db főtt tojás,
  2. 3 db alma,
  3. 1 marék zöldbab,
  4. 3-4 piros retek,
  5. 1 csokor snidling,
  6. 10 dkg majonéz,
  7. 10 dkg natur görög joghurt,
  8. 1 ek csípős mustár,
  9. 1 ek frissen facsart citromlé,
  10. csipet fehér bors,

dsc03121.JPG

Elkészítése.

A főtt tojásokat felkarikázom.

Az almákat kicsumázom, megtisztítom, felkockázom.

A zöldbabot enyhén sós vízben megfőzöm, majd lehűtöm.

A megtisztított retket vékonyra felkarikázom,

A snidlinget apróra szelem.

Egy tálban összekeverem a tejfölt a majonézzel és a mustárral. fűszerezem sóval, borssal,citromlével.

A tartármártásba keverem az előkészített zöldségeket, majd legvégén a tetejét díszítem a főtt tojás karikákkal. Közepére snidlinget szórok.Hűtőbe teszem, tálalás előtt fél órával kiveszem.

Sült hal mellé tálaltam köretként.

dsc03112.JPG

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!