Hozzávalók:
Elkészítése:
Az olajat, a paradicsomot, a csilit, a sajtot, a sonkát, és a reszelt citromhéjat az aprítóba teszem, és pépesre darálom.A kelesztőtálba mérem a liszteket, a sót, az élesztőt. Hozzáadom a pürésített fűszereket, és a langyos vízzel közepes keménységű tésztát dagasztok. Letakarom, és kb 40 percet kelesztem.
Egy lapos tálcára szezámmagot öntök, ebbe fogom meghengergetni a grissini rudakat.
A megkelt tésztát enyhén belisztezett deszkára borítom, nagyjából téglalap formára igazítom. A rövidebbik oldalából éles késsel csíkokat vágok, és a kívánt hosszúságúra sodrom őket, majd az előkészített szezámmagon végiggörgetem.
Sütőpapírral bélelt tepsibe egymás mellé sorakoztatom őket, majd 200 °C-ra előmelegített sütőben, kb 10 perc alatt ropogósra sütöm.