Anna konyhája

Tortadarás kevert

 dsc03008.JPG

Hozzávalók:

  1. 20 dkg liszt,
  2. 1 csom sütőpor,
  3. csipet só,
  4. 2 tojás,
  5. 20 dkg cukor,
  6. 1 nagy doboz , 20 %-os tejföl, (375 g )
  7. 10 dkg étcsokis tortadara,

Elkészítése:

A liszthez keverem a sót,  a sütőport, és a tortadarát.

A tojásokat habosra keverem a cukorral, majd hozzákeverem a tejfölt.

A tojásos masszához keverem a száraz hozzávalókat.

Én egy fél adagot sütöttem. Ehhez egy 16 cm átmérőjű kapcsos tortaformát kivajaztam-liszteztem, majd beleöntöttem a kevert tésztát.

170 °C-ra előmelegített sütőben, 30-35 percig sütöttem.

wwdsc03007.JPG

dsc03009.JPG

 

dsc03013.JPG

Címkék: ,

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

A Google és Facebook belépéssel automatikusan elfogadod felhasználási feltételeinket.

VAGY


| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!