Hozzávalók :
Körethez:
Elkészítése:
A csirkecombokat besózom, és egymás mellé a sütőtálba fektetem. Meglocsolom 2 ek olajjal, és 1 dl száraz, fehérbort öntök alá. Lefedve, 175 °C-ra előmelegített sütőben, 50-55 percen keresztül sütöm.
A citrom levét kifacsarom. Összekeverem 2 ek olajjal, mézzel, kakukkfűvel, és a piros paprikával.
A csirkecombokat megforgatom, majd megkenem a mézes mázzal, és még tovább 30 percig, fedetlenül sütöm.
A csirkecombok sülése közben elkészítem a köretet. A kifejtett borsót enyhén sózott vízben félpuhára főzöm, majd hozzáadom a kuszkuszt, és lefedve puhára párolom. A víz mennyisége a kuszkusz mennyiségének kb a duplája legyen .
A csirkecombokat tálra helyezem, és köré rendezem a borsós kuszkuszt.