Hozzávalók:
- 40 dkg eper, ( nekem most málna )
- 10 dkg porcukor,
- 5 dkg fehércsokoládé,
- 25 dkg mascarpone,
- 2,5 dl habtejszín,
- 1 csom habfixáló,
Elkészítése:
A fehércsokit vízgőz felett megolvasztom. A tejszínt a habfixálóval kemény habbá verem.
A mascarponét kikeverem 5 dkg porcukorral, a megolvasztott fehércsokival, majd óvatosan hozzáadom a felvert tejszín 2/3-át.
Annyi epret félreteszek ahány pohár krémet készítek. A többi epret összeturmixolom 5 dkg porcukorral, majd óvatosan hozzákeverem a maradék tejszínhabot.
Üveg pohárba rétegezem a krémet, és az eperöntetet, A tetejére 1-1 db eperszemet teszek. Fogyasztásig a hűtőbe teszem.
Kommentek
Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be: